Μενού εβδομάδας

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Τελειώνει κι ο Ιούλιος, μεσοκαλόκαιρο ήδη… Τα υλικά της εποχής είναι και φέτος στη διάθεσή μας για καλοκαιρινα μαγειρέματα. Έτοιμο λοιπόν και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Καλά μαγειρέματα σε όσους μαγειρεύουν, και καλές διακοπές σε όσους ξεκουράζονται! Εκμεταλλευόμαστε τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις για να γνωρίσουμε τη γαστρονομία του τόπου των διακοπών μας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 28-7-2024

Καλοκαιρινό στιφάδο με κολοκυθάκια

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Δευτέρα 29-7-2024

Σκορδομακάρονα με λιαστές ντομάτες

 

Σκορδομακάρονα fusion!

Τρίτη  30-7-2024

Κοτόπουλο με ντοματίνια στη γάστρα

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Τετάρτη 31-7-2024

Φακόρυζο

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Πέμπτη 1-8-2024

Γεμιστά με ρύζι

Γεμιστά με ρύζι

 

Παρασκευή 2-8-2024

Ιμάμ μπαϊλντί

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Σάββατο  3-8-2024

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Τζατζίκι

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Πιπεριές ψητές

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Χορτοκεφτέδες με βλίτα

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Καλαμαράκια τηγανητά

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Τάρτα με μελιτζάνες και τυριά

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Εύκολη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

ή στριφτά τυροπιτάκια με σπιτικό φύλλο χωρίς πλάστη

Στριφτά τυροπιτάκια στον φούρνο, με αέρινο φύλλο χωρίς πλάστη

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μάφινς με μπανάνες και αλεύρι ολικής άλεσης

Muffins με μπανάνες και αλεύρι ολικής άλεσης

 

Κουλουράκια λεμονιού νηστίσιμα

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Στριφτή πίτα με κεράσια ή ροδάκινα

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Γλυκό ψυγείου με ζελέ φρούτων

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

Και μια δροσιστική, σπιτική ροδακινάδα!

Μενού 30: Από 28-7-2024 ως 3-8-2024

 

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο