Μενού εβδομάδας

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

Εδώ και σήμερα με προτάσεις για όλη την εβδομάδα! Επειδή οι βεράντες –στα εξοχικά αλλά και στα αστικά σπίτια- έχουν την τιμητική τους, εκτός από τα προτεινόμενα ρίξτε μια ματιά και στις κατηγορίες “Ορεκτικά” και “θαλασσινά” για τα βεγγερίσματά σας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  7-7-2024

Μοσχαράκι με κολοκυθάκια σε ελαφριά εκδοχή…

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

Δευτέρα 8-7-2024

Χόντρος (στάρι) με καλοκαιρινά λαχανικά (οι χοχλιοί προαιρετικοί, αλλά συνιστώνται 😉 ) 

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Τρίτη 9-7-2024

Κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές

Χοιρινό ή κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές

Τετάρτη 10-7-2024

Μελιτζάνες με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Πέμπτη 11-7-2024

Γεμιστά με κιμά

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

Παρασκευή 12-7-2024

Ρεβίθια κόκκινα (κρατάμε λίγα για ρεβιθοκεφτέδες…)

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Σάββατο  13-7-2024

Τηγανητά ψαράκια και σαλάτα (βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες)

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Και με μια ντομάτα αν μας αρέσει…

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Σαλάτα με φακές και ρύζι

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Σαλάτα γλιστρίδα με γιαούρτι

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ντοματόπιτα

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

 

Ρεβιθοκεφτέδες

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Γαύρος μαρινάτος

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Τυρί σαγανάκι

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα

Ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ με νιφάδες βρώμης και επικάλυψη καρυδιών

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

Στειακά βουτήματα μπύρας

Στειακά βουτήματα μπύρας

 

Λουκουμάδες με…

Μενού 27: Από 7-7-2024 ως 13-7-2024

 

…παγωτό κεράσι πανεύκολο, χωρίς παγωτομηχανή!

Παγωτό κεράσι (χωρίς παγωτομηχανή)

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο