Μενού εβδομάδας

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας! Με πιάτα που ελπίζουμε να σας δώσουν ιδέες για το καθημερινό πρόβλημα. Φαγητά εύκολα, καθημερινά με υλικά που είναι δίπλα μας. Σαλάτες, συνοδευτικά και γλυκά που αγαπάμε όλοι και δεν δυσκολεύουν κανένα! Σε όσους μπορούν να αξιοποιήσουν το τριήμερο σε  μικρές αποδράσεις, ευχόμαστε καλά να περάσουν όπου επιλέξουν να πάνε, και να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή  23-6-2024

Γκιούλμπασι

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Δευτέρα 24-6-2024

Ζυμαρικά με καρότα και κολοκυθάκια

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Τρίτη 25-6-2024

Γιουβαρλάκια κόκκινα

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Τετάρτη 26-6-2024

Φάβα με χταπόδι

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Πέμπτη 27-6-2024

Κοτόπουλο με ντοματίνια στο φούρνο

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Παρασκευή 28-6-2024

Ρολά μελιτζάνας και κολοκυθιού με τυρί

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Σάββατο  29-6-2024

Ψάρια με βλίτα στο φούρνο

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Πατάτες βραστές με ωμή σάλτσα ντομάτας

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

Μακαρονοσαλάτα μεσογειακή

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθοκεφτέδες 1η εκδοχή

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Κολοκυθοκεφτέδες 2η εκδοχή

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Ψευτοπίλαφο  (για το γκιούλμπασι της Κυριακής ή το κοτόπουλο της Πέμπτης)

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Τυροπιτάκια με αέρινο σπιτικό φύλλο

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ρυζόγαλο (στο ψυγείο αυτή την εποχή!)

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Αναποδογυριστή κερασόπιτα με ινδοκάρυδο

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή!

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Γλυκό ψυγείου με κρέμα αμυγδάλου και πορτοκαλιού

Μενού 25: Από 23-6-2024 ως 29-6-2024

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο