Μενού εβδομάδας

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

Καλοκαιρινά υλικά στο μενού της εβδομάδας. Στα πιάτα, στις σαλάτες, στα γλυκά μας! Λιχουδιές για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις και φαγάκια που συνήθως αρέσουν στους εφήβους και στους νεαρούς ενήλικες. Οι προτάσεις μας λοιπόν είναι εδώ και αυτήν την εβδομάδα. Καλό μήνα!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 2-6-2024

«Σφακιανό γιαχνί» με τηγανητές πατάτες

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

ή μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες “μπλούμ”

Λεμονάτο μοσχάρι με πατάτες

 

Δευτέρα 3-6-2024

Φασολάκια λαδερά

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

 

Τρίτη 4-6-2024

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και σάλτσα αυγολέμονο

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

 

Τετάρτη 5-6-2024

Ρεβίθια κόκκινα!

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

 

Πέμπτη  6-6-2024

Κοτόπουλο με πιπεριές 

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

 

Παρασκευή 7-6-2024

Ρεβιθοπίλαφο

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

 

Σάββατο 8-6-2024

Ψάρι με βλίτα

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

«Τσιμπιτά» ραδικάσταχα

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Πολύχρωμη με ντοματίνια 

Πολύχρωμη σαλάτα με ντοματίνια

Πατατοσαλάτα

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Τζατζίκι

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθοανθούς

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

ή  Ομελέτα με φρέσκα κρεμμυδάκια

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Ντάκος

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Ντοματοκεφτέδες με γραβιέρα

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα

Ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Φραουλόπιτα στα γρήγορα!

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

«Βραστό» κέικ σοκολάτας (βάζουμε και λίγο παγωτό από δίπλα 😉 )

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

Αφράτα γλυκά ψωμάκια με μαρμελάδα

Μενού 22: Από 2-6-2024 ως 8-6-2024

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο